Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Reacties

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties van de organisatoren

Wilco je was vanochtend te gast bij de PV van de Rabobank waar je hebt opgetreden voor de kinderen en hun ouders. We hebben het allemaal heel leuk gevonden en de kinderen hebben enorm genoten. Vooral de acts met de levende beesten zijn top. Wilco bedankt. Je hebt voor onze kindjes een onvergetelijke ochtend getoverd. (E.B.)


Beste clown Wilco. Op de trap zaten aandachtige kinderen, die geboeid keken naar een breed scala van heel veel afwisselende trucs. Van zeer jong naar een beetje oud (ahum) deed iedereen mee. De aanwezige ouderen lieten de gesprekken even de gesprekken en hadden ook volop aandacht voor die echte clown.
Het was klasse!
Heel veel succes. (F.v.S)


Beste clown Wilco. Het was leuk dat je naar ons toe wilde komen. De bewoners van Bongerd 2 hebben heel erg van genoten. Het team hoopt u nog eens uit te mogen nodigen.(Bewoners en Team)


Clown Wilco .Wat een trucs, wat een kunsten!! We kregen er geen genoeg van . De kinderen dachten telkens dat ze de truc doorhadden maar …. toch niet! Bedankt het was hartstikke leuk. (Y.S.)


Beste clown Wilco. Een heel leuke voorstelling. De kinderen hebben er van genoten. Vooral leuk omdat zoveel kinderen ook iets mochten doen. We komen vast nog eens bij u uit voor een volgende voorstelling. (H.v.B)


Wilco, ik heb als een kind genoten en gelachen, en dat voelt goed hoor. (A.T.)


Wilco, het was super, je was een fantastische goochelaar en artiest.(R.S.)


Wilco. Ik als gastheer, vond het een perfecte kindershow, goocheltrucs waren leuk en ook hoogwaardig. Tevens de kinderen werden er perfect bij betrokken. Hierbij bedank ik de clown voor zijn geweldig optreden.(M.L.)

 

Reacties van de kinderen

Ik vond het heel leuk en vooral van die dieren en de rest ook en ik vond het grappig dat jij zo dom de, van Eef.


Ik vond het heel leuk met dat konijn die vont ik grappig en leuk en die ringen heel knap, Sjors.


Het was een geweldig feest ik vond het een leuke middag Dit was het grappigste feest ooit ik vond het een grappige clown groetjes Robin, 7 jaar.


De lucht is blauw en ik houw van jouw, niet egt maar wel veel, je was leuk op het feest van Joyce.


voor clown wilco ,ik vond het heel leuk en het was erg gezellig en het leukste vond ik met de duif en het konijn en met de koekjes nou ja eigenlijk was alles leuk. Veel groetjes van Bo.


Ik vond het leuk, de knapste vond ik met de duif en de ballon het grappigst vond ik met de muis ,groetjes Sander


Lieve clown Wilco. Je houdt van k3, dat weet ik! Ik vond het fijn dat ik u assistent mocht zijn. Heb koekjes gebakken en een konijn getoverd. Hij leek precies op mijn konijn. Ik hoop u snel weer te zien, liefs Nilan.


Alles was heel erg leuk. Ik weet niet wat ik het leukste vond. Van Ilse de W